USM KONGSI ILMU ICT DAN TEKNOLOGI BERSAMA ORANG ASLI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 9 November 2016 - Kumpulan Siswa Siswi Darul Ridzuan (Kusisdari) telah mengadakan Program Libatsama-Universiti Komuniti bersama masyarakat orang asli di Sekolah Kebangsaan Pos Bersih Ulu Slim, Slim River, Perak Darul Ridzuan baru-baru ini.