TIGA PERSONALITI TV MERIAHKAN WACANA SENI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 10 NOVEMBER 2016 – Tiga personaliti televisyen tanah air akan hadir ke ke Universiti Sains Malaysia (USM) bersama warga kampus memeriahkan program Wacana Seni anjuran Dewan Budaya dengan kerjasama Pusat Pengajian Seni, Universiti Sains Malaysia.