PROGRAM 'A DAY FOR HEAVEN KIDS' DEKATKAN WARGA USM BERSAMA KANAK-KANAK ISTIMEWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 11 November 2016 - Program A Day For Heaven Kids yang telah berlangsung barubaru ini oleh Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (PPIP) berjaya mendidik dan melahirkan pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) yang lebih seimbang dari segi intelek, jasmani, rohani, emosi dan sosial.