PRODUK ARKEO-PELANCONGAN USM DAPAT SAMBUTAN DI LONDON - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
LONDON, 9 November 2016 - Penyertaan Universiti Sains Malaysia (USM) yang membawa produk arkeo-pelancongan Sungai Batu dan Lenggong dalam program World Travel Mart yang sedang berlangsung di sini mendapat sambutan yang baik dan memberangsangkan.