HARI KE-5 KARNIVAL SUKAN MASUM FASA 2 - USM SUDAH PEROLEH 4 EMAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PERLIS, 10 November 2016 - Kontingen Universiti Sains Malaysia (USM) sudah memperolehi 4 butir pingat emas untuk Karnival Sukan MASUM Fasa 2 yang berlangsung di Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP) pada hari kelima kejohanan dan berbaki 3 hari lagi untuk upacara penutupan rasmi.