AKADEMIA BERPELUANG PEROLEHI DANA PPRN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 10 November 2016- Ahli akademik Universiti Sains Malaysia (USM) berpeluang untuk merebut dana melalui inisiatif Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) iaitu Public-Private Research Network (PPRN) bernilai sehingga RM50,000.00 bergantung kepada penilaian yang akan dijalankan.