USM JADI TUAN RUMAH SYARAHAN UMUM PESURUHJAYA TINGGI PAKISTAN KE MALAYSIA SYED HASSAN RAZA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 5 November 2016 - Pesuruhjaya Tinggi Pakistan ke Malaysia HE Syed Hassan Raza akan menyampaikan syarahan umum bertajuk ‘Economic Development and CPEC Cooperation between Pakistan and China: Opportunities for other Countries’ pada hari Selasa, 8 November 2016, jam 2.30 petang di Dewan Persidangan Universiti (DPU), Universiti Sains Malaysia (USM).