TEKNOLOGI DIGITAL MAMPU JADI SUMBER PENJANAAN KEWANGAN HASIL KARYA KREATIF PELAJAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 7 November 2016 - Perkembangan teknologi digital dewasa ini dilihat mampu menjadi platform dalam menjana pendapatan bagi karya kreatif yang dihasilkan oleh para karyawan melalui pelantar media digital dan pemasaran atas talian.