PROF. DATO' DR. MAFAUZY, RUGAYAH TERIMA ANUGERAH “PRODUCTIVITY CHAMPION” - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KOTA BAHRU, 8 November 2016 - Penolong Naib Canselor/Pengarah Kampus Kesihatan USM, Profesor Dato’ Dr. Mafauzy Mohamed menerima anugerah Champion Productivity Leadership dan Timbalan Ketua Pustakawan Rugayah Ali menerima anugerah Champion Productivity Practitioner sempena Hari Produktiviti Peringkat Negeri Kelantan yang dianjurkan oleh Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC) di sini.