PENERBITAN DIGITAL DUNIA MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 7 November 2016 - Penerbitan digital mempunyai masa hadapan yang cerah untuk diterokai potensinya. Malah penerbitan sebegini, sama ada dalam bentuk buku elektronik mahu pun memanfaatkan internet sepenuhnya dengan keupayaan multi-medianya perlu dilihat sebagai pilihan yang berupaya mengubah masa hadapan.