IMCC, HUAWEI MALAYSIA ANJUR PROGRAM KERJAYA DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 8 November 2016 – Pusat Keantarabangsaan Mobiliti dan Kerjaya (IMCC) Universiti Sains Malaysia (USM) akan menganjurkan program kerjaya bersama-sama pihak Huawei Malaysia.