CERAMAH PERDANA MOHD KAZIM ELIAS DAPAT SAMBUTAN HANGAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 4 November 2016 - Penceramah terkenal, Datuk Ustaz Mohd Kazim Elias hari ini telah mengadakan ceramah perdana yang bertajuk "Dosa Yang Diviralkan" bertempat di Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP) USM.