USM TANDATANGANI PERSEFAHAMAN DENGAN HADHRAMOUT ESTABLISHMENT FOR HUMAN DEVELOPMENT YEMEN 7 NOVEMBER 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 31 Oktober 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) akan mengadakan upacara penandatanganan dokumen persefahaman (MoU) dengan Hadhramout Establishment for Human Development (HEHD) Yemen pada hari Isnin, 7 November 2016, jam 11.00 pagi di Bilik Persidangan Canselori, Aras 6, Bangunan Canselori USM.