SISWAZAH PERLU JUNJUNG INTEGRITI DAN AKAUNTABILITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 Oktober 2016 – Para siswazah yang telah berjaya mengecap kejayaan di menara ilmu diharap terus cemerlang dan menjunjung tinggi integriti dan akauntabiliti, amanah serta tanggungjawab yang dipikul.