PRO CANSELOR GESA ALUMNI MAINKAN PERANAN DALAM MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 Oktober 2016 - Pro Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Tan Sri Datuk Mustafa Mansur menggesa para alumni USM untuk memainkan peranan yang penting dalam masyarakat serta melibatkan diri dalam aktiviti kesukarelawanan dan khidmat masyarakat.