Effects Of Problem-Solving Strategies On Achievement And Motivation In Learning Chemistry In A Social Network Environment - Tan, Hong Looi (2016)
Kajian ini dijalankan bagi mengkaji kesan dua strategi pembelajaran berasaskan masalah terhadap pencapaian kimia dan motivasi pelajar dengan menghubungkaitkan stail pembelajaran