KSU KEMENTERIAN PENDIDIKAN TINGGI PENGERUSIKAN MESYUARAT JTPK DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 31 Oktober 2016 – Ketua Setiausaha (KSU) Kementerian Pendidikan Tinggi Tan Sri Dr. Noorul Ainur Mohd. Nur hari ini mempengerusikan Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Kementerian (JTPK) Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) Bil 10/2016 di Dewan Persidangan Universiti (DPU) USM pagi ini.