KOMITMEN DAN FOKUS PEMBELAJARAN BERSAMA KUNCI DUA BERADIK STAF USM BERGRADUASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 26 Oktober 2016 - Komitmen jitu, pengorbanan, faham-memahami, sifat rendah diri dan berusaha bersungguh-sungguh dalam pendidikan adalah antara resepi kejayan buat dua staf Universiti Sains Malaysia (USM), Mohamad Khusaini Jamaluddin, 35, dan Alfenddi Jamaluddin, 33, yang bergraduasi hari ini masing-masing dalam jurusan Pengurusan.