Palm Oil Mill Decanter Cake As Soil Conditioner: A Study On Kailan (Brassica Oleracea Var. Alboglabra) - Ramli, Nur Azhani ‘Atifah (2017)
Satu kajian telah dijalankan untuk menentukan kesesuaian kek penyiring dari minyak kelapa sawit sebagai perapi tanah. Ujikaji telah dijalankan dalam tiga fasa iaitu ujikaji percambahan biji benih, ujikaji proses penstabilan dan ujikaji pot