HARGAI PERANAN WANITA – PRO-CANSELOR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 28 Oktober 2016 – Masyarakat diseru untuk menghargai dan memahami kehebatan wanita khususnya ketika golongan ini memainkan dua peranan di antara amanah dan bidang tugas kerjaya profesional dengan tanggungjawab kepada keluarga.