EMPAT PENSYARAH USM SELARAS AKEPT YOUNG SCHOLARS' PROGRAMME (YSP) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 31 Oktober 2016 - Seramai 20 orang calon ijazah sarjana dan kedoktoran dari pelbagai universiti di negara ini dipilih mengikuti AKEPT Young Scholar Programme (YSP), program unik berteraskan kecemerlangan akademik yang dilaksanakan bersama oleh Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT), Kementerian Pendidikan Tinggi, Malaysia, Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Institut Penyelidikan Pendidikan Tinggi Negara (IPPTN) dengan sokongan ‘Young Scientist Network’ - Akademi Sains Malaysia.