USM FOKUS PENDIDIKAN YANG SEIMBANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG,24 Oktober 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) akan memberi fokus kepada menghasilkan siswazah yang seimbang di antara menguasai ilmu pengetahuan dengan pembangunan sahsiah diri serta mengadunkan di antara Sains dengan Sastera yang bersifat holistik.