TIGA TINDAKAN UNTUK KESEJAHTERAAN RAKYAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 26 Oktober 2016 - Siswazah perlu bersama-sama menjaga kesejahteraan masyarakat dengan memainkan peranan yang sewajarnya dalam proses pembangunan negara pada masa hadapan.