TERHARU TERIMA IJAZAH ANAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 24 Oktober 2016 - "Dia tidak pernah menghampakan saya dan sanggup berkorban masa demi menjaga saya semasa sakit walaupun ketika itu sibuk untuk menghadapi peperiksaan dan menyiapkan tugasan akhirnya sebagai pelajar Ijazah Sarjana Sastera (Tamadun)."