PENGANJURAN CONVEX 2016 BUKTI KEMAHIRAN PELAJAR USM ANJUR EXPO BERSKALA BESAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 26 Oktober 2016 - ConvEx dianjurkan untuk meraikan para graduan yang bergraduasi dan selain itu, ConvEx juga memberikan peluang untuk pelajar USM mahupun masyarakat luar untuk mengembangkan perniagaan mereka dengan membuka gerak-gerai jualan dan perkhidmatan.