PELIHARA NILAI-NILAI MURNI UNTUK PEMBANGUNAN MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 24 Oktober 2016 - Graduan diminta untuk sentiasa berpegang teguh kepada nilai-nilai murni masyarakat untuk memastikan kesejahteraan negara pada masa hadapan.