Molecular Cloning And Functional Characterization Of Blue-Spotted Mudskipper (Boleophthalmus Boddarti) Fatty Acyl Desaturase And Elongase - Soo, Han Jie (2016)
Asid lemak tak tepu yang berantai panjang (LC-PUFA) membawa banyak manfaat kepada manusia dan amat penting untuk fungsi tubuh dari aspek fisiologi dan pertumbuhan