JADIKAN KASIH SAYANG SEBAGAI INSPIRASI KESEJAHTERAAN MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 24 Oktober 2016 - Para graduan diminta untuk menjadikan nilai kasih kekeluargaan sebagai satu inspirasi untuk mewujudkan masyarakat yang sejahtera.