BERHASRAT SAMBUNG BELAJAR DI PERINGKAT DOKTOR FALSAFAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 25 Oktober 2016 - Kurtar Kaur, 59, berhasrat untuk menyambung pelajaran di peringkat Doktor Falsafah setelah beliau berjaya mengharungi cabaran dan bergraduasi dalam bidang Sarjana Pentadbiran Perniagaan dari Pusat Pengajian Pengurusan, Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini.