Representasi Kematian Soeharto Di Kompas Dan Media Indonesia: Analisis Wacana Kritikal - G.K Sitepu, Vinsensius (2016)
Penyelidikan ini menunjukkan bahawa Kompas dan Media Indonesia mereprentasikan kematian Soeharto secara positif tetapi dengan cara yang berbeza