The Role Of Fdg Pet-Ct In Detection Of Recurrent Colorectal Cancer In National Cancer Institute, Putrajaya, Malaysia - Wong, Teck Huat (2016)
Kajian ini bertujuan untuk menentukan peranan 18F-Fluorodeoxyglucose FDG PET-CT untuk mengesan kanser kolorektal yang berulang serta mengkaji faktor yang mungkin mempengaruhi prestasi diagnostik PET-CT