Comparison Between The Effect Of One-Week Against Two-Week Iodine Restricted Diet On The Post Radioiodine Therapy Outcome Among Hyperthyroidism Patients In A Regional Nuclear Medicine Referral Centre - Zanial, Ahmad Zaid (2016)
Rawatan menggunakan radioaktif Iodin-131 merupakan satu kaedah yang terbukti kegunaannya dalam rawatan penyakit kelenjar tiroid termasuklah penyakit bukan barah tiroid yang berkaitan hipertiroid dan juga penyakit kanser tiroid