SERU SEMUA PIHAK BERINOVASI - MENTERI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUALA LUMPUR, 19 Oktober 2016 - Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi, Datuk Seri Panglima Madius Tangau hari ini menyeru semua pihak untuk melibatkan diri dalam penyelidikan dan inovasi yang bertumpu kepada penyelesaian masalah pelbagai peringkat dan pihak.