PUSAT E-REZEKI USM PULAU PINANG GONDOL 3 ANUGERAH E-REZEKI (GHIP) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 18 Oktober 2016 - Pusat E-Rezeki USM (USM Centre) Pulau Pinang telah menggondol 3 anugerah dari 5 yang dipertandingkan untuk Program E-Rezeki Global High Income Programme (GHIP) yang bertujuan untuk meningkatkan pendapatan golongan rakyat tertentu melalui kaedah digital ataupun atas talian (online) dan dibiayai sepenuhnya oleh Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC).