MOHD HAZIM TEKAD JAYAKAN APEX USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 19 Oktober 2016 - Hasratnya ialah untuk mencurah bakti kepada orang lain sebagai satu kepuasan diri hasil didikan universiti yang menjalani Program Pemacuan untuk Kecemerlangan (APEX) ini.