INGRAW PLATFORM UNIK BINCANG PEMBANGUNAN PENGURUSAN ISLAM GLOBAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 Oktober 2016 - Bengkel Siswazah Antarabangsa ISDEV (INGRAW) 2016 yang masuk kali ke-11 penganjurannya memberi gambaran yang signifikan kepada keupayaan Pusat Kajian Pengurusan Pembangunan Islam (ISDEV) Universiti Sains Malaysia (USM) menjalankan usaha akademik secara konsisten dan lestari.