HIJRAH SATU KEPERLUAN PENAMBAHBAIKAN DIRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 19 Oktober 2016 - Hijrah merupakan satu keperluan dalam kehidupan untuk meningkatkan lagi tahap pencapaian sedia ada. Demikian kata penerima Anugerah Kecemerlangan Maal Hijrah, Hj Yusoff Abdullah, bagi Kumpulan Pengurusan dan Profesional sempena Sambutan Maal Hijrah 1438H Peringkat Universiti Sains Malaysia yang berlangsung baru-baru ini.