EMPAT KUMPULAN WAKIL USM KE KONVENSYEN TEAM EXCELLENCE PERINGKAT KEBANGSAAN 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 20 Oktober 2016 – Kumpulan GPP-DS, LEAN KRK, Genius Eleven dan Fast merupakan wakil Universiti Sains Malaysia (USM) yang berjaya melayakkan diri ke Konvensyen Team Excellence Peringkat Kebangsaan yang dijadualkan berlangsung di Putrajaya International Convention Centre pada 25 hingga 27 Oktober ini.