BUBUR ASYURA ERATKAN UKHWAH WARGA KAMPUS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 18 Oktober 2016 - Program bubur asyura anjuran Jawatankuasa Maal Hijrah di bawah naungan Pusat Islam, Kampus Kejuruteraan berjaya eratkan ukhwah warga kampus.Menurut Pengerusi Program, Prof. Madya Dr. Roslan Ahmad, sebanyak sembilan kawah bubur asyura berjaya dimasak secara bergotong-royong di sini hari ini.