BARISAN MPPUSM DISERU SUPAYA JADI YANG TERBAIK DAN TERKEHADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 19 Oktober 2016 – Barisan kepimpinan Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Sains Malaysia (MPPUSM) bagi sidang akademik 2016/2017 diseru supaya sentiasa menjadi yang terbaik dan terkehadapan dalam pelbagai aspek.