BALANCE AWARENESS DAY BERI PENDEDAHAN TENTANG MASALAH DAN RAWATAN KESEIMBANGAN BADAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, Oktober 2016 – Setiap sistem di dalam tubuh manusia memainkan peranan yang penting dalam memastikan keseimbangan badan yang normal dan optimum. Oleh itu, setiap individu hendaklah mempunyai gabungan sistem pancaindera lain yang normal melibatkan otak, organ vestibular, mata, deria somatosensori dan deria propriosepsi.