USM LATIH MASYARAKAT GUNA TEKNOLOGI PEMPROGRAMAN iOS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 15 Oktober 2016 - Bengkel Pengenalan Pemprograman untuk iOS (Workshop On iOS Introductory Programming) yang berlangsung selama sehari di Makmal Pusat Pengajian Sains Komputer hari ini medapat sambutan yang memberangsangkan.