NCMHS – MEDAN PERTEMUAN, PERBINCANGAN DAN PERTUKARAN MAKLUMAT ANTARA PENYELIDIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 17 Oktober 2016 – National Conference On Medical and Health Sciences (NCMHS) atau Persidangan Kebangsaan Sains Perubatan dan Kesihatan kali ke-21 merupakan medan pertemuan, perbincangan dan pertukaran maklumat ilmu terkini dalam bidang yang berkaitan kerana berjaya mengumpulkan para penyelidik dari seluruh Malaysia.