MPS BERJALAN LANCAR DI KAMPUS KEJURUTERAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 13 Oktober 2016 – Majlis Pemilihan Siswa (MPS) Sidang 2016/2017 yang berlangsung selama tiga hari bermula 10 Oktober 2016 bagi merebut kerusi Pusat Pengajian Kampus Kejuruteraan, Universiti Sains Malaysia (USM) berjalan lancar dengan proses pemilihan undi yang berlangsung di sini hari ini.