GALAKSI R-3 TERPILIH KE PERINGKAT AKHIR AIN 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
BERTAM, 15 Oktober 2016 - Pasukan KIK dari Kumpulan Galaksi R-3 sekali lagi mengharumkan nama USM apabila dipilih ke peringkat akhir Anugerah Inovasi Negara (AIN) 2016 anjuran Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI).