AWESOME NIGHT IMBAU KEMBALI KENANGAN ALUMNI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUALA LUMPUR, 14 Oktober 2016 - Kampus Minden 45 tahun lalu banyak mencipta tradisinya tersendiri, sesetengah dilupai dini hari dengan antara kepelbagaian serta kemesraan antara satu sama lain serta alam sekitarnya.