AIR BUKIT BERTAPIS: USM BANTU PENDUDUK PEDALAMAN AIR SUNGAI SIMPUL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
SELAMA, PERAK, 15 Oktober 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus memperkasa program komuniti dengan kejayaan terbinanya Empangan Mini dan Rumah Penuras Kasar bagi saluran air bersih untuk penduduk pedalaman Kampung Air Sungai Simpul, Sungai Jernih, Selama, Perak.