USM LAKSANA SISTEM e-Pilih PEMILIHAN MPPUSM YANG TELUS, CEKAP DAN BERKESAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 12 Oktober 2016 – Untuk pertama kalinya, pemilihan ahli-ahli Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) Sidang 2016/2017 akan menggunakan rangkaian sistem yang dinamakan e-pilih yang telus, cekap dan berkesan.