SAINTIS USM TERIMA ANUGERAH TOKOH MAAL HIJRAH 1438H - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 12Oktober 2016 – Saintis yang juga merupakan pakar dalam bidang pembuatan ubat-ubatan herba dari Pusat Pengajian Sains Farmasi (PPSF), Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Zhari Ismail dianugerah Tokoh Maal Hijrah 1438H peringkat USM hari ini.