End Of Chemotherapy Response In Lymphoma Patients: The Predictive Value Of Dual Time Point Imaging Of Minimal Residual Uptake Lesions During Interim Pet-Ct - Yusop, Mohd Syahrir (2017)
Penilaian peringkat awal tahap keberkesanan rawatan kemoterapi yang diberikan kepada pesakit limfoma adalah penting kerana ia membolehkan pesakit yang tidak bertindak balas dikenal pasti lebih awal